Karrige djep elektrik Portofino

Relaksi elektrik Portofino eshte produkti i preferuar i klienteve te Lorelli per ti ofruar sigurine dhe qetesine e duhur femijeve.

Portofino punon me korent ose me bateri.

Ka disa nivele shpejtesi te tundjes, melodi te ndryshueshme si dhe timer kohen qe doni te jete ne pune.

Mbulesa eshte e pajisur me 5 pika sigurie me ane te rripave dhe mund te hiqet lehte per tu lare.

Rripi me lodra e mban femijen te argetuar.

SKU: 1009006 Kategori: , Etiketa: , ,
Informacion shtesë

Informacion shtesë

Peshë N/A
Brand

Lorelli Premium

Siguria
Ky produkt eshte prodhura ne perputhje me Standartet e Sigurise Europiane EN1888 - Artikulli per sigurine e femijeve. Transporti i fëmijëve me rrota. Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provës.