Karroce per binjake Twin

Gëzimi i binjakeve është i dyfishtë dhe i tillë është karroca për ta. Pavarsisht sesa te njejte mund të jenë të dy fëmijët e vegjël, secili prej tyre kupton rehatine ndryshe dhe për këtë arsye vendet e karrocës janë krejtësisht të pavarura nga njëri-tjetri, së bashku me pozicionet e ndryshme që mund të arrini ne secilën prej tyre. Karroca është e përshtatshëme për të dy stinët e verës dhe dimrit dhe përparësia e saj më e madhe është se ajo mund të mbyllet duke përdorur vetëm një dorë pa shumë përpjekje. Shporta e blerjes është gjithashtu e dyfishtë, dhe nëse është ende e pamjaftueshme, mund të përdorësh çantën për pajisje. Karroca është ofruar në disa ngjyra. Ndërtimi i saj mund të mbajë peshë të dyfishtë deri në 25 kg.

SKU: 1002007 Kategori: , Etiketa: , , ,
Informacion shtesë

Informacion shtesë

Peshë N/A
Brand

Lorelli Classic

Siguria
Ky produkt eshte prodhura ne perputhje me Standartet e Sigurise Europiane EN1888 - Artikulli per sigurine e femijeve. Transporti i fëmijëve me rrota. Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provës.