Karroce per femije RIMINI PREMIUM

Karroca për fëmijë Rimini Premium 3’në’1, përveç dizajnit të shkëlqyer është praktike, e sigurt dhe do t’i sigurojë fëmijës tuaj shëtitje komode.

Karroca përbëhet nga një skelet i fortë dhe i qëndrueshëm alumini , rrota të mëdha me një sistem amortizimi që ofrojnë lëvizje dhe rehati të padiskutueshme për fëmijën, si dhe veshje të butë dhe të një cilësie të lartë të certifikur Europiane.

SKU: 1002102 Kategori: , ,
Informacion shtesë

Informacion shtesë

Peshë 16.5 kg
Brand

Lorelli Premium

Siguria
Ky produkt eshte prodhura ne perputhje me Standartet e Sigurise Europiane EN1888 - Artikulli per sigurine e femijeve. Transporti i fëmijëve me rrota. Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provës.