Karroce S-300

Karroca S-300 ofron rehati dhe siguri maksimale per femijen por edhe per prinderit.

Karroca eshte e lehte praktike dhe mund te mbyllet ne madhesi te vogel per bagazhin e makines.

Karroca ka nje sfungjer te bute per rehati maksimale, rripa sigurimi qe femija te jete i sigurte gjate udhetimeve dhe mbulese kembesh.

 

SKU: 1002084 Kategori: , Etiketë:
Informacion shtesë

Informacion shtesë

Peshë N/A
Brand

Lorelli Premium

Siguria
Ky produkt eshte prodhura ne perputhje me Standartet e Sigurise Europiane EN1888 - Artikulli per sigurine e femijeve. Transporti i fëmijëve me rrota. Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provës.