Pompe gjiri Bertoni me shishe 120ml

Pompa manuale e gjirit Bertoni ofron siguri maksimale gjatë periudhës delikate të ushqyerjes me gji dhe është ideale për të gjitha rastet kur nëna nuk mund të ushqeje direkt nga gjiri fëmijën.
Është e lehtë për t’u përdorur dhe nxjerr qumësht shpejt dhe me efikasitet.
Është valvula e rregullimit të rrjedhës që ju lejon të zgjidhni intensitetin e thithjes në mënyrë që të mos tërheqni gjirin.
Pompa përbëhet nga disa pjesë që sterilizohen dhe pastrohen në mënyrë higjienike dhe të sigurt.
E lehtë dhe praktike në përdorim.

SKU: 1022045 Kategori: ,
Informacion shtesë

Informacion shtesë

Brand

Baby Care

Siguria
Ky produkt eshte prodhura ne perputhje me Standartet e Sigurise Europiane EN1888 - Artikulli per sigurine e femijeve. Transporti i fëmijëve me rrota. Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provës.