Karroce per femije Foxy

Karroca Foxy eshte e lehte dhe e pershtatur per shetitje gjate diteve te nxehta te veres. Karroca ofron rehati maksimale per te luajtur si edhe per te fjetur fale mbeshteteses se kurrizit me disa pozicione. Vend i posacem per te vendosur shishen ose lodrat e femijes prane dorezes se prindit. Shporta poshte karroces ofron hapsira te bollshme per pazar ose per objektet e femijes. Karroca paloset lehte dhe me nje dore dhe eshte shume e lehte per tu transportuar. Grup mosha e sugjeruar eshte deri ne 15 Kg. Karroca vjen me dizenjo dhe ngjyra fantastike.

 

SKU: 1002052 Kategori: , Etiketa: ,
Informacion shtesë

Informacion shtesë

Peshë N/A
Brand

Lorelli Classic

Siguria
Ky produkt eshte prodhura ne perputhje me Standartet e Sigurise Europiane EN1888 - Artikulli per sigurine e femijeve. Transporti i fëmijëve me rrota. Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provës.