Karroce per femije Aster

Karroca Aster ofron rehati dhe siguri maksimale per femijen por edhe per prinderit.

Karroca eshte e pajisur me 1 kosh i cili transformohet ne dy pozicione te ndryshme.

Karroca ka nje sfungjer te bute per rehati maksimale, rripa sigurimi qe femija te jete i sigurte gjate udhetimeve, mbulese kembesh dhe cante per prinderit.

SKU: 1002137 Kategori: , Etiketa: ,
Informacion shtesë

Informacion shtesë

Peshë N/A
Brand

Lorelli Premium

Siguria
Ky produkt eshte prodhura ne perputhje me Standartet e Sigurise Europiane EN1888 - Artikulli per sigurine e femijeve. Transporti i fëmijëve me rrota. Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provës.